11 октомври 2016 г. Снимка: АП, архивБившият държавен секретар Хилари

...
11 октомври 2016 г. Снимка: АП, архивБившият държавен секретар Хилари
Коментари Харесай

Хилари Клинтън: Не разбирам американците, които подкрепят Путин. Трябва да се борим с това

11 октомври 2016 година Снимка: АП, списък

Бившият държавен секретар Хилари Клинтън счита, че в САЩ трябва да се борят с възходящата известност на съветската позиция измежду американците. Тази позиция тя изрази в изявление за PBS, съобщи ТАСС.

" Честно казано, не разбирам американците, които поддържат Путин. Но ние го виждаме и чуваме. И би трябвало да се борим с това ", сподели Клинтън.

В същото време тя изрази неразбиране, че някои „ американци, заемащи виновни позиции, споделят, че не би трябвало да се подкрепя народа на Украйна “. Според някогашния държавен секретар в Съединените щати има „ идеологическо и политическо партийно разделяне “.

Администрацията на Байдън поиска на 10 август от Конгреса 13 млрд. долара спомагателни разноски за незабавна военна помощ за Киев. Освен това бяха поискани 8,5 млрд. долара за оказване на подпомагане на Украйна и няколко други страни в областта на стопанската система и сигурността. Някои законодатели от Републиканската партия, която сега е в съпротива, обществено отхвърлят да поддържат всевъзможни нови начинания за даването на огромна финансова помощ на Киев, показва ТАСС.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР