11 месеца пише в графика, че предстоят ограничения. 11 пъти

...
11 месеца пише в графика, че предстоят ограничения. 11 пъти
Коментари Харесай

С куп оплаквания Ревизоро прехвърли бъдеща водна криза в Бургас и Варна към Бойко Борисов

11 месеца написа в графика, че предстоят ограничавания. 11 пъти ги предупреждавах, нищо не направихте. Добре, водата стана 45 млн. кубика – и в този момент, когато би трябвало да се наложат рестриктивните мерки, но дайте ни още една година. Тук трябваше да са Бургас и Варна. Това съобщи разпалено екоминистърът Емил Димитров във връзка със по Черноморието.
Вие, Варна, имате от кое място да вземете вода – положете старания. Те споделиха, че са солидарни и за 10 дни си похарчиха водата, хвърли обвиняване Димитров. Варна има две благоприятни условия – язовир Цонево и Девня. Не са създали нищо, добави той пред Българска национална телевизия.
 Танева: Няма война с екоминистерството, Димитров е доста прочувствен Танева: Няма война с екоминистерството, Димитров е доста прочувствен
Всички ограничения за обезпечаване на вода се вземат. Всичко ще бъде изпълнено, като беше оповестено. По отношение на това, което се желае от земе...
" Каквото и да ви кажат, става дума за пари ", продължи той след обвиняване по какъв начин години наред не е направена пречиствателна станция, по какъв начин преди 2 години „ Цонево ” към този момент е било направено да не е авариен, а в този момент се желае отново да стане подобен. Димитров упрекна за обстановката стопански ползи – да си вършат " хотелчета ", да си " развиват бизнес ".
" Еми то като ме рекетираш или ще спра града, или ми дай от водата от Бургас, давам от водата на Бургас ", избухна Димитров. И продължи по какъв начин имал " един ВиК началник ", който мразел турското малцинство и не им пускал сондажите – 200 сондажи.
Според Димитров, третият „ ешелон ” саботирал всичко – с уточнението, че първи ешелон са министрите, а втори – зам.-министрите. Не може да си визиите, че цялата каскада „ Белмекен ” работи, с цел да вкара вода в един частен Водноелектрическа централа язовир 20 години – има кой да ги накара да изведат вода към друго място (до язовир " Пясъчник " ), още малко, продължи екоминистърът, визирайки очевидно премиера Бойко Борисов с думите " като пристигна да открие ". " Когато видиш, че не се оправят, ела при мен ", продължи Ревизоро, визирайки по име министър-председателя. И посочи, че за язовир " Пясъчник " би трябвало една помпа да се оправи.
Другата седмица Димитров ще уведоми Борисов, съгласно думите на екоминистъра. Той не пропусна да каже по какъв начин други министри поели задължения на среща с премиера да се създадат сондажи за вода, а нямало сондажи – след въпрос дали би трябвало да се уволняват хора, да вземем за пример ръководителя на ВиК Варна.
 Управляващите не разрешиха чуване на Борисов за водната рецесия Управляващите не разрешиха чуване на Борисов за водната рецесия
Депутатите отхвърлиха настояването на Българска социалистическа партия за чуване на министър-председателя за опасност от идна водна рецесия, за каквато предупред...
" Аз им споделих – ще стане като това с Перник ", настоя Димитров, съгласно който в случай че не бъде изработен тръбопровод от " 7 километра в полето " към този момент месеци наред и че за изборите ще има водна рецесия в Бургас. " Имаме вода, само че не я управляваме добре ”, сподели още екоминистърът. " Вода ще има тази година, само че ще стане с огромен напън ", съобщи Ревизоро, който се уморил " да се бори с партийни величия ", като в идващото изречение уточни кметовете на Бургас и Варна (Димитър Николов и Иван Портних).
Природен парк " Витоша "
Ако зависи от мен, ще желая нов организационен проект за Витоша, в който да може остарялата инфраструктура да се промени. Днес ще има среща при кмета Йорданка Фандъкова - моето мнение е, че лифтът би трябвало да се смени. Време е Витоша да стане по-достъпна, само че не да я унищожим, разяснява Димитров по различен от дълго време наболял въпрос.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР