11-годишно момче кара буса на баща си, като родителят не

...
11-годишно момче кара буса на баща си, като родителят не
Коментари Харесай

Фейсбук изригна срещу баща от Горна Оряховица, дал на сина си да кара микробус

11-годишно момче кара буса на татко си, като родителят освен, че знае за това, само че и предизвиква сина си и гордо го снима с телефона си, написа " Монитор ".

Видеото с шофьорските подвизи на малолетния О.К. от Горна Оряховица провокира мощно отвращение в обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин момчето гордо върти кормилото, а бащата му подвиква:

„ Дай газ! ” като това се случва на пътя сред селата Писарево и Върбица. Накрая бащата се свързва по телефона със брачната половинка си и гордо и декларира: „ Ето и най-новият ни водач. ” Част от потребителите на обществените мрежи не утвърждават държанието на бащата и сина и считат, че по този начин се основават предпоставки за малолетни извършители.

Те се надяват полицията и прокуратурата да се самосезират от видеоклипа и да привикат на разпит бащата и сина. Други пък застават на страната на фамилията с думите: „ Какво толкоз е станало. Възрастта не дефинира шофьорските умения. Това дете кара по-внимателно и по-добре от минимум половината водачи с книжки. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР