11 души са загинали при инциденти на жп прелези у

...
11 души са загинали при инциденти на жп прелези у
Коментари Харесай

Заради джигити като шофьора на училищния автобус: Поставиха ударена от влак кола на жп прелез

11 души са починали при произшествия на жп прелези у нас през последните 3 години, оповестиха от Националната компания,,Железопътна инфраструктура' “. Заради тази тревожна статистика, от компанията оферират редица ограничения, измежду които за първи път и експониране на ударен лек автомобил от трен. Инсталацията се намира на един от най-натоварените прелези на обходното шосе на Враца по интернационален път Е-79.

Само от началото на годината случаите на прелези са 13, с шестима ранени и двама починали. Прелезът край Враца обаче е отличник в друга статистика - тук колите най-често удрят и чупят бариерите, 73 пъти при 273 случая за цялата страна. Една от аргументите е, че не се съблюдават рестриктивните мерки на скоростта и ТИР-овете даже се изпреварват на жп прелеза.

Проговори водачът на учебния рейс, на който Джамбазки пожела да бъде пребит с тояги! Ето по какъв начин оправдал безумната преживелица

Смачканата от трен кола, сложена на пилони край прелеза, е задоволително сладкодумен образец, че при подобен удар надали ще има оживели. Но водачите са скептични за възпитателния резултат от ужасяващата панорама на огънати ламарини.

„ Младите от нищо не се стряскат, няма потребност от такива стряскащи неща, грозно е, в чужбина това нещо го няма “, сподели Калин, водач, пред Българска национална телевизия.

„ Всеки е задължен да понижи и да съблюдава разпоредбите, тази кола никого няма да уплаши “, добави Стефан Бакърджиев.

Шофьорите считат, че на рисковите прелези би трябвало да се инсталират и видеокамери за вписване на скоростта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР