Черногорските власти внесоха изменения в правилата за влизане в страната

...
Черногорските власти внесоха изменения в правилата за влизане в страната
Коментари Харесай

Черна гора облекчи мерките за влизане в страната

Черногорските власти внесоха изменения в правилата за влизане в страната за гражданите на страни от „ жълтия списък “, пише " Монитор ".

Те ще имат право да посетят държавата, ако имат отрицателен серологичен тест, направен не по-късно от 72 часа преди пътуването от проверена лаборатория. Досега в Черна гора се влизаше с отрицателен PCR тест, припомня македонската телевизия „ Сител “.

„ В Черна гора, както и преди, без допълнителни условия могат да влизат граждани от страните в региона, които са в „ зеления списък ", докато граждани от държави от „ жълтия списък " могат да влизат с положителен резултат от серологичен тест, направен от регистрирана лаборатория и не по-стар от 30 дни.

Гражданите на всички държави от „ жълтия списък “ могат също да влязат в Черна гора с отрицателен резултат от серологичен тест на антитела от клас IgM или с отрицателен резултат от PCR тест, издаден от регистрирана лаборатория и не по-стар от 72 часа.

Условието е обаче лицето да не е пътувало до държава от „ червения списък " в периода от 15 дни преди влизане в Черна гора, т.е. до една от страните, за които не е разрешено влизане в Черна гора “, гласи правителственото решение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11995  Разградската болница получи подаяние за битка с ковид Разградската болница получи подаяние за битка с ковид  Унгария и Словакия с коронавирусен връх Унгария и Словакия с коронавирусен връх  СЗО: Не чакаме имунизацията против COVID-19 да стане всеобща преди юни СЗО: Не чакаме имунизацията против COVID-19 да стане всеобща преди юни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР