Хиляда четиристотин петдесет и девет нови случаи на зараза с

...
Хиляда четиристотин петдесет и девет нови случаи на зараза с
Коментари Харесай

Нови около 1500 случая на зараза с коронавируса в Турция

Хиляда четиристотин петдесет и девет нови случаи на зараза с коронавируса в Турция са регистрирани на 13 юни. Починали са 14 души, съобщи турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа.
Общият брой на заразените е достигнал 176 677 души, а на починалите от 11 март досега - 4 792 души.

Здравните власти са обезпокоени от нарастването на случаите на зараза с коронавируса през последните 2 дни след като в началото на месец юни бяха спаднали под 1000 души на ден и се отмениха почти всички рестрикции.
Министър Коджа заяви,че за два дни (12 и 13 юни) случаите на зараза с коронавируса в страната са отбелязали " пик ".

" Увеличаването на случаите на заразяване с Ковид-19 е предупреждение за онези, които не спазват мерките. А същевременно и за нас ", каза министърът.
А предишния ден на брифинг здравният министър предупреди, че увеличаването на случаите на зараза може да предизвика връщане на рестрикциите, които бяха отменени от 1 юни тази година.
Турция не можа да се адаптира към нормализиране в условията на коронавируса,коментират медиите.

2 586 995 е броят на направените тестове от началото на епидемията досега.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9283 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9283  Над 427 хиляди са станали жертви на ковид от появяването на епидемията Над 427 хиляди са станали жертви на ковид от появяването на епидемията  Близо 900 души станаха жертви на ковид в Бразилия за последния ден Близо 900 души станаха жертви на ковид в Бразилия за последния ден  Китай заяви за 57 нови случая на ковид, най-високият дневен брой от април Китай заяви за 57 нови случая на ковид, най-високият дневен брой от април
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР