Франция е регистрирала 278 смъртни случая от новия коронавирус през

...
Франция е регистрирала 278 смъртни случая от новия коронавирус през
Коментари Харесай

Близо 280 починали във Франция от новия коронавирус през последното денонощие

Франция е регистрирала 278 смъртни случая от новия коронавирус през последното денонощие, предадоха БТА и Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7375
С това общият брой на починалите в страната от Ковид-19, причиняваното от вируса заболяване, достигна 25 809.

Франция е една от най-засегнатите от пандемията държави. Тя почти застига Испания, която е на четвърто място в мрачната статистика с 25 857 починали.

Регистрираните заразени във Франция са 170 551 - показател, по който страната също е на пето място. Тази вечер не бяха съобщени нови данни за броя на инфектираните.

Ситуацията във Франция се подобрява от няколко седмици. Броят на пациентите, настанени в реанимация, е намалял през последното денонощие с 283 до 3147, при над 7000 в началото на миналия месец.

Французите чакат да чуят как ще бъдат смекчени ограничителните мерки, въведени заради коронавируса.

Очаква се процесът да започне в понеделник, като премиерът Едуар Филип ще очертае утре следобед основните насоки, отбелязва Франс прес.

Според публикувано днес проучване на общественото мнение, проведено от института " Одокса ", две трети от французите искат рестрикциите да бъдат разхлабени, но шест от всеки десет не вярват, че правителството ще се справи успешно.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7375  Руският и английският външни министри се съгласиха, че е належащо да бъде усъвършенствано двустранното съдействие Руският и английският външни министри се съгласиха, че е належащо да бъде усъвършенствано двустранното съдействие  Някои американски щати вършат неточност, като рестартират своята стопанска система, съобщи губернаторът на Ню Йорк Някои американски щати вършат неточност, като рестартират своята стопанска система, съобщи губернаторът на Ню Йорк  Нидерландия ще стартира да смекчава ограниченията поради ковид от другата седмица Нидерландия ще стартира да смекчава ограниченията поради ковид от другата седмица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР