Ученик от ГПЧЕ „Ромен Ролан“ е настанен в Инфекциозното отделение

...
Ученик от ГПЧЕ „Ромен Ролан“ е настанен в Инфекциозното отделение
Коментари Харесай

Ученик с коронавирус е настанен в болница в Стара Загора

Ученик от ГПЧЕ „ Ромен Ролан “ е настанен в Инфекциозното отделение на УМБАЛ Стара Загора с начална пневмония след положителна проба за Ковид-19 съобщи за Радио Стара Загора изп.дир. на болничното заведение проф. Йовчо Йовчев.

След домашно карантиниране е хоспитализиран още един човек от общо 19-те новорегистрирани с коронавирус в областта. 12 са от град Стара Загора, един е от Раднево, останалите са от различни населени места, допълни проф. Йовчев.

Няма информация сред новозаразените да има още ученици или деца от детски градини. В областта няма колективи с повече от трима заразени с коронавирус, каза още проф. Йовчев.

В клиниката по анестезиология двама души са на командно дишане, а други двама са на кислородна маска, но всички са в стабилно състояние.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12753  Украйна с връх по инфектирани с ковид за денонощие Украйна с връх по инфектирани с ковид за денонощие  Д-р Данчо Пенчев за COVID-19: София е една бомба, която не знаеш по кое време ще избухне

Д-р Данчо Пенчев за COVID-19: София е една бомба, която не знаеш по кое време ще избухне  Доц. Ангел Кунчев: 50 000 души у нас заразяват с ковид сега

Доц. Ангел Кунчев: 50 000 души у нас заразяват с ковид сега
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР