Топлофикация София е в готовност за новия отоплителен сезон. В

...
Топлофикация София е в готовност за новия отоплителен сезон. В
Коментари Харесай

Столичното парно в бойна готовност за зимата, обяви край ремонтите

" Топлофикация София " е в готовност за новия отоплителен сезон. В това увериха от дружеството, като подчертаха, че топлоподаването ще започне при настъпването на три последователни дни със средна температура под 12 градуса.

" Топлофикация София " има пълна готовност да започне новия отоплителен сезон, ремонтите приключиха успешно, така че към настоящия момент при настъпване на законоопределените условия ние можем да започнем общото включване на отоплението в столицата “, каза пред БНТ Елизабет Павлова, пресаташе на " Топлофикация София ".

" Към момента обаче въпреки краткотрайното захлаждане, което беше преди седмица, все още няма прогноза за трайно застудяване и изчакваме.
Клиентите, които считат, че вече им е студено и могат да си пуснат отоплението имат възможност да направят това ", коментира Павлова.

" За целта е необходимо с решение на общото събрание на етажната собственост да бъде входиран документ, заявление в някои от нашите обслужващи центрове или в централното управление и ние ще предприемем пускане на отоплението в съответната сграда.
Детските градини, училищата и здравните заведения също могат по-рано да включат отоплението при необходимост. Към момента около 10 сгради - детски градини, посолства и няколко офис сгради, са поискали предварително пускане на отоплението ", обясни Павлова.

Всички ремонти вече са приключили, ние имаме готовност и сме показали, че се справяме бързи при такива ситуации като авариите, обясни още тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР