Той има необходимите познания, необходимия опит и необходимия размах на

...
Той има необходимите познания, необходимия опит и необходимия размах на
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: До края на седмицата ВМА ще може да съхранява огромен брой ваксини

Той има необходимите познания, необходимия опит и необходимия размах на действие при такива мероприятия. Това каза на брифинг председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 по повод назначаването на д-р Красимир Гигов за председател на Координационния съвет за ваксиниране срещу COVID-19, предаде репортер на. Д-р Гигов може да разчита бна безрезервната подкрепа на ВМА с всичките ѝ структури, добави ген. Мутафчийски.

Той съобщи, че към края на седмицата Военномедицинска академия ще получи три фризера от 850 литра с възможност за съхранение на огромен брой ваксини. Ваксините ще бъдат предоставени не само на войсковите поделения, но и на Националната кампания за ваксиниране, уточни директорът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16073  До четвъртък ще има проект за имунизирането против COVID-19

До четвъртък ще има проект за имунизирането против COVID-19  Лекари желаят електронна система и за антигенните проби Лекари желаят електронна система и за антигенните проби  Млад доктор избави в студа избягал пациент с деменция и с ковид Млад доктор избави в студа избягал пациент с деменция и с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР