Такситата в трите най-населени града на Турция - Истанбул, Анкара

...
Такситата в трите най-населени града на Турция - Истанбул, Анкара
Коментари Харесай

Такситата в Турция с нови правила за движение

Такситата в трите най-населени града на Турция - Истанбул, Анкара и Измир, стават обект на ограничения от днес с цел овладяване на разпространението на новия коронавирус, съобщава " Дейли сабах ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3153
Новите мерки огласи министерството на вътрешните работи на страната.

Според тях такситата, чийто регистрационен номер завършва с нечетна цифра, работят от началото на днешния ден за 24-часов период. Във вторник смяната се поема от таксита с четен номер. Редуването ще продължи и през следващите дни.

Турция обяви 1815 нови случая на коронавирус за едно денонощие

Министерството подчерта, че най-ефективният начин да се прекъсне разпространението на вируса е да се ограничи социалната мобилност и контактът между хората.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3153  Намалява замърсяването на въздуха в огромните европейски градове Намалява замърсяването на въздуха в огромните европейски градове  Местните поданици в Ухан считат, че COVID-19 е лишил живота на 42 000 души Местните поданици в Ухан считат, че COVID-19 е лишил живота на 42 000 души  Руското държавно управление ще поддържа най-пострадалите браншове от COVID-19 Руското държавно управление ще поддържа най-пострадалите браншове от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР