Студентка от Пловдив има нужда от помощта на съгражданите си,

...
Студентка от Пловдив има нужда от помощта на съгражданите си,
Коментари Харесай

Красивата Биляна има тумор, от който страдат едва 3-ма души на милион, а сега...

Студентка от Пловдив има нужда от помощта на съгражданите си, за да продължи барбота си с коварно заболяване. Биляна Иванова е млада и амбициозна бъдеща юристка, понастоящем студентка в ПУ " Пайсий Хилендарски ". Лъчезарната и усмивка обаче помръква преди няколко години, когато разбира, че е диагностицирана с изключително рядка болест, съобщава " Трафик ".



Биляна страда от изключително рядък вид тумор - синовиален сарком. Претърпяла е няколко операции, но за да продължи да живее, е необходимо да бъде отстранена част от стъпалото й.
По думите на специалисти, този вид тумор засяга едва 2-3 души на милион, но въпреки това е един от най-често срещаните на меките тъкани при юноши и деца. Болестта обикновено възниква в крайниците. Такъв е случаят и на Биляна - туморът при нея се намира в лявото и стъпало. Той вече е обхванал и околните тъкани. Въпреки че в 50% от случаите той метастазира, няма данни това да се е случило с младото момиче.
Биляна се е обърнала за консултация към специалист в областта на туморната ортопедия в Берлин. Тогава станало ясно, че за да бъде спасен животът й, се налага отстраняване на стъпалото. Необходимата за операцията сума е в размер 23 000 евро и е непосилна за семейството на студентката. За да може пловдивчанката да живее пълноценно след ампутацията, са необходими и средства за изработване на протеза.
За да събере необходимите средства и да продължи борбата си за живот, младата студентка е принудена да се обърне към хора с добри сърца.
Всеки, който има възможност да помогне според възможностите си, може да дари средства чрез откритата банкова сметка на името на Биляна Димитрова Иванова:
Банка ДСК
IBAN: BG35STSA93000025855101
BIC: STSABGSF
Валута: Български лева
https://www.paypal.me/bilyanaivanovabg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР