Спутник V, първата ваксина срещу коронавируса, осигурява защита в 92

...
Спутник V, първата ваксина срещу коронавируса, осигурява защита в 92
Коментари Харесай

В Русия категорични: Нашата ваксина е на 92% ефикасна

" Спутник V ", първата ваксина срещу коронавируса, осигурява защита в 92 на сто от случаите, сочат данните от първите официално публикувани данни от института " Гамалея ", в който е създадена ваксината.

,,Първите анализи от данните за " Спутник V " по време на фаза 3 на клиничните изпитания показват, че тя е ефикасна в 92% от случаите``, коментираха учените от руския институт.

Припомняме, че разработването на лекарствения продукт бе посрещнато със сериозни подозрения от международната научна общност заради скоростта, с която бе създадена, както и с недостатъчната информация около нейното производство.

С обявяването на тези данни " Спутник V " излиза начело като най-ефикасната ваксина срещу коронавируса със своите 92%, докато тази, разработена от американската компания " Пфайзър " и германската лаборатория " Бионтех ", засега остава на второ място с 90% ефикасност.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14791  Проф. Балтов показа фотография на ген. Муфачийски и съобщи: Спазвайте ограниченията! Не тревожа никого! Проф. Балтов показа фотография на ген. Муфачийски и съобщи: Спазвайте ограниченията! Не тревожа никого!  Европейска комисия подхваща първите стъпки към построяването на Европейския здравен съюз Европейска комисия подхваща първите стъпки към построяването на Европейския здравен съюз  Европейска комисия реши да подписа контракт за доставка на имунизацията на Pfizer Европейска комисия реши да подписа контракт за доставка на имунизацията на Pfizer
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР