Словения предупреди гражданите си, които се намират в Хърватия, да

...
Словения предупреди гражданите си, които се намират в Хърватия, да
Коментари Харесай

Словения предупреди гражданите си в Хърватия да се върнат до края на седмицата

Словения предупреди гражданите си, които се намират в Хърватия, да се върнат до края на седмицата, защото в противен случай ще бъдат подложени на задължителна двуседмична карантина заради постоянно нарастващия брой на заразените с коронавирус в Хърватия, предаде БТА.

" Ситуацията е толкова лоша, че нямаме друг избор освен да призовем сънародниците си да се върнат от опасната страна колкото е възможно по-скоро ", каза днес правителственият говорител Йелко Кацин.

Той уточни, че словенските граждани, които в момента са на почивка в Хърватия, ще могат да се върнат без допълнителни условия до края на седмицата, а тези, които ще пътуват там след 21 август, при завръщането си ще бъдат поставени в 14-дневна карантина.

През последните 24 часа в Хърватия са регистрирани рекордни 219 нови случая на коронавирус. Според Кацин там е започнала трета вълна на епидемията.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11584  Рекорден брой нови инфектирани с ковид за едно денонощие в Молдова Рекорден брой нови инфектирани с ковид за едно денонощие в Молдова  Още трима пациенти с COVID-19 са умряли в Добричка област Още трима пациенти с COVID-19 са умряли в Добричка област  Активните случаи на COVID-19 в Монтанско са седем Активните случаи на COVID-19 в Монтанско са седем
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР