След повече от 20 козметични промени за създаването на визията

...
След повече от 20 козметични промени за създаването на визията
Коментари Харесай

Транссексуалната Ивана легна за над 20 пластични операции, за да заприлича на секс кукла, а днес има едни от най-огромните гърди

След повече от 20 козметични промени за създаването на визията на секс кукла, Ивана е успяла да постигне целта си. Остават и още 4 операции за допълнителен тунинг.
За целта са направени около 5 операции на носа, 3 операции на гърдите, повдигане на веждите, операция на челюстта и редуциране на мастните тъкани в лицето. Според независими хирурзи, сумата е около 87 000 паунда, а размерът на гърдите е вече 95Г.

Преди операцията, Ивана заявява, че се е чувствала много грозна и игнорирана от мъжете, но сега се надява да промени изцяло тази концепция. Обществото или поне сериозна част от него демонстрира сериозно внимание и вече има близо 96 000 последователя.



Другите занимания на дамата са да гримира хора в Берлин. Нейният модел на подражание е вече покойната порно актриса Лоло Ферари, можете да видите приликите в следващите кадри. Откъде идват парите? Иванка работи като строга доминираща господарка за последните 7 години.

С други думи, тя измъчва мазохисти и всякакви други фетишисти, които искат подобни преживявания. Очевидно е доходоносна работа, след като можете да си позволите толкова операции.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР