Сингапурските власти планират да направят тестове за коронавирус на всички

...
Сингапурските власти планират да направят тестове за коронавирус на всички
Коментари Харесай

Сингапур ще тества за коронавирус 323 000 работници-мигранти

Сингапурските власти планират да направят тестове за коронавирус на всички 323 000 работници мигранти, които живеят в пренаселени общежития, станали огнища на разпространение на вируса, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7813
Броят на заразените с коронавирус в Сингапур е 24 671 и е един от най-високите в Азия.

Сингапур облекчава ограничителните мерки, наложени заради коронавируса

Голяма част от заразените са в общежитията за работниците мигранти, където условията на живот често не отговарят на санитарните изисквания. След като бъдат тествани за коронавирус, работниците мигранти ще могат постепенно да се върнат на работа, заяви сингапурският здравен министър Ган Ким Юн.

Около 32 000 от обитателите на общежитията вече са тествани, като за тестването на всички тях ще са нужни няколко седмици, заяви здравните власти.

От днес в Сингапур възобновиха дейността си някои търговски обекти като фризьорските салон и обществените перални, но повечето работни места и училища остават затворени. Храненето в ресторанти е забранено до 1 юни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7813  Последна настояща информация за ковид в Пловдив Последна настояща информация за ковид в Пловдив  Разкриха причина за развиване на тежка форма на COVID-19 Разкриха причина за развиване на тежка форма на COVID-19  Главният специалист на Съединени американски щати по заразните заболявания ще се изкаже срещу прибързаното обновяване на икономическата активност Главният специалист на Съединени американски щати по заразните заболявания ще се изкаже срещу прибързаното обновяване на икономическата активност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР