Сибирският котарак Мир, който президентът на Русия Владимир Путин подари

...
Сибирският котарак Мир, който президентът на Русия Владимир Путин подари
Коментари Харесай

Котарак, подарен от Путин на японски губернатор, е под карантина

Сибирският котарак Мир, който президентът на Русия Владимир Путин подари на губернатора на японската префектура Акита, беше поставен под карантина, предаде БТА като цитира ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6651
Агенцията цитира самия губернатор Норихиса Сатаке, който получи котката от Путин през февруари 2012-а година.

Домашният любимец е поставен под карантина заедно с цялото семейство на японския управник, тъй като котките също могат да се заразят с COVID-19.

Ветеринари: Котките да не излизат от дома - коронавирусът може да се задържи в козината им

" Бяхме много разтревожени от съобщенията за това, че в САЩ са били регистрирани заразявания на котки с новия коронавирус. Така че предприехме всички мерки Мир да общува изключително само с членовете на моето семейство, което е в социална изолация. Надяваме се всичко това да свърши и да приключат притесненията както за хората, така и за животните ", сподели губернаторът.

Мир много добре се вписал в семейството на г-н Сатаке и чудесно се разбирал с другите 6 котки в домакинството. Той беше подарен на губернатора, след като японският управник дари руския президент с кученце от породата акита-ину.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6651  Българска академия на науките потвърди какво е в основата на затрудненията от COVID-19 Българска академия на науките потвърди какво е в основата на затрудненията от COVID-19  Китай е понижил налозите на фирмите с общо Щатски долар 105 милиарда през първото тримесечие Китай е понижил налозите на фирмите с общо Щатски долар 105 милиарда през първото тримесечие  Трифонов с нов шокиращ пост: Премиерът ни води към съсипия, щабът е неправилен Трифонов с нов шокиращ пост: Премиерът ни води към съсипия, щабът е неправилен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР