Религиозни лидери от различни вероизповедания се събраха днес в Ерусалим

...
Религиозни лидери от различни вероизповедания се събраха днес в Ерусалим
Коментари Харесай

Религиозни лидери от различни вероизповедания се събраха за обща молитва

Религиозни лидери от различни вероизповедания се събраха днес в Ерусалим за обща молитва, която бе излъчвана на живо онлайн като израз на солидарност на фона на кризата с коронавируса, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6052
В молитвата участваха главните равини на Израел Ицхак Йосеф и Давид Лау, гръкоправославният патриарх Теофил Трети, католическият патриарх Пиербатиста Пицабала, двама имами и духовният лидер на друзите шейх Муафак Тариф.

Коронавирус: Ще се откажат ли мюсюлманите от свещения месец Рамазан?

Общата молитва, прочетена на английски и иврит, бе написана " специално във връзка с тежката ситуация по света ", се казва в съобщение на израелското външно министерство.

Духовните водачи искаха да отправят послание, че " в тези смутни времена продължаваме да чуваме надигащи се гласове срещу цели общности.

В израз на истинска вяра и солидарност призоваваме днес всички хора по света да обединят сили и да отправят молитва за здраве и единство ".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6052  РЗИ в Ловеч позволи работата на вендинг автоматите РЗИ в Ловеч позволи работата на вендинг автоматите  Във Виетнам от на следващия ден стартира отчасти унищожаване на рестриктивните мерки поради болестта Във Виетнам от на следващия ден стартира отчасти унищожаване на рестриктивните мерки поради болестта  Грета Тунберг с апел към международните водачи Грета Тунберг с апел към международните водачи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР