Регионалното правителство на испанската автономна област Мадрид разшири въведената в

...
Регионалното правителство на испанската автономна област Мадрид разшири въведената в
Коментари Харесай

Властите в област Мадрид разшириха частичната карантина и тя вече обхваща един милион жители

Регионалното правителство на испанската автономна област Мадрид разшири въведената в понеделник частична карантина в 45 района на региона, съобщиха местните здравни власти, цитирани от БТА.

Още около 167 000 жители на областта няма да могат от понеделник да напускат квартала си, освен за да отидат на работа или на лекар.

С тях ограниченията в региона обхващат над 1 милион души.

Повече от една трета от приетите в болница в цяла Испания са в гъстонаселения район на Мадрид, едно от местата с най-интензивно разпространение на коронавируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12543  Пандемията заплашва напредъка, реализиран във връзка с женското и детското здраве Пандемията заплашва напредъка, реализиран във връзка с женското и детското здраве  Полша и Грузия с рекордно нарастване на случаите на ковид за денонощие Полша и Грузия с рекордно нарастване на случаите на ковид за денонощие  Пулмолози: Изкаралите COVID-19 да си създадат безвъзмезден обзор на белите дробове Пулмолози: Изкаралите COVID-19 да си създадат безвъзмезден обзор на белите дробове
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР