Разкрити са вандалите, които точно преди Коледа разбиха войнишкия паметник

...
Разкрити са вандалите, които точно преди Коледа разбиха войнишкия паметник
Коментари Харесай

Разкриха вандалите, поругали войнишки паметник във Врачанско! Замесен е син на полицайка

Разкрити са вандалите, които точно преди Коледа разбиха войнишкия паметник в село Главаци. От полицията съобщават, че това са 19-годишният Л.Л. и 18-годишният П.Б. - и двамата от Враца.

Зад тези инициали се крият Лазар Лазаров и Петьо Борисов, които са от врачанското село Краводер. Скандалното е, че майката на Лазар е полицайка и по тази причина досега са останали скрити от обществото и други негови криминални прояви. Това оказва влияние върху поведението на двамата младежи, които имат натрупана сериозна визитка с криминални издънки, съобщава bulnews.bg.

Така например е бил атакуван самотно живеещ пенсионер от Краводер, при когото са търсени пари. Синът на дядото е успешен бизнесмен и по тази причина същото дуо било решило, че в дома му има скътана добра сума. След като не открили пари, те го пребили и избягали. Почти светкавично нападателите били разкрити от ченгетата, но случаят не стига до бюлетина за медиите.

През август 2017 г. отново един от тях извършва кражба на части от трактор и лек автомобил от сервиз в началото на Краводер. Тогава полицията съобщава официално, че бандитите са заловени, като съобщава само инициалите на 22-годишния М.Г., като тези на непълнолетния тогава Лазар са спестени.

Очевидно съдебната система трябва да се задейства на пълни обороти в опита за превъзпитанието на полицейския син и неговия приятел, над които на този етап е разпънат чадъра на грижовната майка. Другият начин е кардиналния ход на директора на МВР Враца Янко Янколов.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР