Пътниците от българския автобус, които се усъмниха, че единият от

...
Пътниците от българския автобус, които се усъмниха, че единият от
Коментари Харесай

Обяснение! От автобусната компания проговориха за пияния шофьор, който щял да вози българи от Лондон!

Пътниците от българския автобус, които се усъмниха, че единият от шофьорите, който предстои да ги вози, е пиян и извикаха полиция в Лондон, все още пътуват към България. Тази сутрин малко след 7 ч. те бяха на проверка на сръбската граница. „ Всичко е наред”, каза Вела Чанкова, пътник в автобуса, цитирана от bTV.

По думите ѝ преди Мюнхен са дошли двама нови шофьори, които се сменят на всеки 2 часа. Тя не приема твърденията на фирмата, че шофьорът, за когото имаха съмнения, нямало да кара автобуса.

От фирмата вече обясниха, че той е техен служител, но нямало да сяда зад волана. Едва ли са пуснали автобуса само с един шофьор, коментира обаче Чанкова.

От автобусната компания посочиха също, че мъжът не е бил пиян и се е прибирал като пътник за България.

„ Той е наш служител на длъжност шофьор във фирмата, но по времето, когато е направена проверката и е взета алкохолната проба, той не е шофирал, не е предвиден да управлява и не е имал намерение да управлява автобуса. Пробата, взета от английските полицаи, е отрицателна. Ако английските служби, извикани за проверка, бяха установили, че той е пиян, дали щеше да бъде пуснат. Служител е на нашата фирма, но не е шофирал”, каза Кристина Попова, мениджър в автобусната фирма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР