Продължава ежедневната дейност по дезинфекция срещу COVID-19 на спирки, улични

...
Продължава ежедневната дейност по дезинфекция срещу COVID-19 на спирки, улични
Коментари Харесай

София продължава неуморно да се дезинфекцира

Продължава ежедневната дейност по дезинфекция срещу COVID-19 на спирки, улични кошчета, пространства около болнични заведения и центрове за временно настаняване. Това съобщиха от Столичния инспекторат.

По график се извършва измиване и дезинфекция на пешеходни подлези в район " Изгрев " и миене на дюзи в районите " Подуяне ", " Сердика ", " Кремиковци " и " Панчарево ".

По разпареждане на кмета на София Йорданка Фандъкова екипи на инспектори и служители на Общинска полиция извършват проверки за носене на маски в търговски обекти, както и за спазване на дистанция и дезинфекциране на площите в заведенията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13530  Лекар от Карловската болница: Изнемогваме! Лекар от Карловската болница: Изнемогваме!  Доц. Кунчев разкри ще стане ли наложително носенето на маски навън

Доц. Кунчев разкри ще стане ли наложително носенето на маски навън  Доц. Кунчев разкри ще стане ли наложително носенето на маски навън Доц. Кунчев разкри ще стане ли наложително носенето на маски навън
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР