Продавачка на лотарийни билети от съседна Сърбия сподели история в

...
Продавачка на лотарийни билети от съседна Сърбия сподели история в
Коментари Харесай

Сръбски дядо спечели от лотария, а продавачката се разплака, като разбра за какво ще даде парите...

Продавачка на лотарийни билети от съседна Сърбия сподели история в Tуитър, за която казва, че е „ направила деня й, но и я разплакала “.

Тя описа как един дядо е дошъл за печалбата си от лотарията, за което първоначално си е помислил, че е получил много по-малко пари, а когато разбрал какви са печалбите, открил какво ще похарчи с тях.

Днес един дядо дойде да си вземе 19 000 динара от бинго (около 313 лева), но било установено, че наградата е 129 000 динара (2130 лева). Той седна и започна да плаче от щастие с думите „ сега мога да вдигна паметник на жена си, тя почина миналата година през май “. Всички плакахме в магазина, " пише тя.
Освен това тя пише, че дядото останал шокиран от сумата, която е получил.

" Смяташе, че наградата е много по-малка. Радвам се, че го е получил той, а не някой, който е " пълен с пари ". Постоянно идват такива. Той ми каза, че не е знаел как да издигне паметник на годишнината от смъртта на жена си. Тъжно е, нж все пак един отгоре гледа всичко... Вероятно заслужаваше да получи " помощ ". Щеше да е по-хубаво, ако беше жива, да отидат на почивка с тези пари, " заключи продавачката.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР