Приоритет на правителството винаги е било отношението към Северна България.

...
Приоритет на правителството винаги е било отношението към Северна България.
Коментари Харесай

Борисов обяви новина, която цяла Северна България чакаше, 122 общини и 13 области му благодарят

Приоритет на правителството винаги е било отношението към Северна България. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на седмичното правителствено заседание във връзка с отпуснатите средства за изграждане на магистрала „ Хемус “.

На заседанието присъстваха и кметовете на Варна, Търговище, Велико Търново, Севлиево, Ловеч и Плевен. „ Знаете, че преди години „ Хемус “ не знам поради какви причини, но по времето на друго управление, беше извадена от възможността да бъде финансирана от европейски програми. А ние искаме да направим процесът необратим “, посочи премиерът.

„ Затова с нашето решение заделяме парите, за да можете като си отидете, да кажете на хората това, което сме поели като ангажимент - не само на юг –„ Струма “, „ Марица “, „ Тракия “, а и „ Хемус “ да е необратим проект и после да няма някой, който да каже, че няма пари “, обърна се Борисов към присъстващите кметове.

„ Така че си изпълняваме днес ангажимента. Парите сме ги събрали повече от битката с корупцията и контрабандата. Това е ясно и затова изцяло са бюджетни пари “, допълни премиерът, цитиран от Фокус. Кметът на Велико Търново Даниел Панов благодари от името на 122 общини и 13 области, че магистрала „ Хемус “ чертае бъдещето на Северна България.

„ Всички знаем как се развива Южна България. Благодарение на правителството на премиера Бойко Борисов за магистралата вече няма да уточняваме трасета и срокове, а реално ще има изпълнение. Благодаря ви, че действително не само обещавате, но и изпълнявате “, каза още Панов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР