Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп се е подложил на бърз тест за коронавирус, резултатът е отрицателен

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския каза, че вчера му е бил направен втори тест за коронавирус и резултатът е бил отрицателен, предаде Ройтерс.

Той заяви на редовния си брифинг в Белия дом, че го е направил от любопитство, за да види колко бързо ще излезе резултатът. Процедурата е отнела 15 минути.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3869
САЩ очакват пика на пандемията

Президентът бе изследван и миналия месец, след като бе в контакт с бразилски държавен представител, който по-късно даде положителна проба за коронавирус.

Тръмп заяви още, че американски военни и федерални служители ще работят в импровизирана болница в конгресен център в Ню Йорк, за да помогнат на медиците да се справят с наплива от пациенти.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3869  Три комисии в Народното събрание ще заседават изключително през днешния ден Три комисии в Народното събрание ще заседават изключително през днешния ден  Южна Корея: Над 10 000 са към този момент инфектираните с COVID-19 Южна Корея: Над 10 000 са към този момент инфектираните с COVID-19  Кметът на Ню Йорк прикани жителите на града да покриват лицата си Кметът на Ню Йорк прикани жителите на града да покриват лицата си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР