През днешния ден са извършени 261 проверки по Закона за

...
През днешния ден са извършени 261 проверки по Закона за
Коментари Харесай

Ето колко варненци бяха глобени за липса на маски през днешния ден

През днешния ден са извършени 261 проверки по Закона за здравето във Варна и областта, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Варна.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6486
Установени са 40 нарушения, съставени са АУАН. Във всеки от случаите става дума за липса на маска или друго средство, покриващо устата и носа на гражданите.

Носенето на предпазни маски е много ефективно средство в борбата с коронавируса

ОДМВР – Варна призовава всички да спазват разпорежданията, въведени във връзка с ограничаване разпространението на Коронавирус - 19 на територията на страната, да ограничат излизанията от дома, да пътуват само при неотложност на пътуването.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6486  437 умряли от ковид във Франция за последните 24 часа 437 умряли от ковид във Франция за последните 24 часа  Доц. Ангел Кунчев: В обществото към този момент се следи отмалялост Доц. Ангел Кунчев: В обществото към този момент се следи отмалялост  Нови 333 смъртни случая на заболели от COVID-19 в Италия Нови 333 смъртни случая на заболели от COVID-19 в Италия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР