През днешния ден във Варненска област са извършени 298 проверки

...
През днешния ден във Варненска област са извършени 298 проверки
Коментари Харесай

За ден полицията във Варна състави 25 акта на разхождащи се в паркове и детски площадки

През днешния ден във Варненска област са извършени 298 проверки в паркове, градини и детски площадки, като съставените актове за нарушения на наложените ограничения са 25, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5129
В региона са извършени и 495 проверки по адреси на хора, поставени под задължителна домашна карантина, тъй като са били в контакт със заразени с COVID-19 или са пристигнали от рискови дестинации. Нарушения не са установени.

Актове за над 1 млн. лв. за разходки в парковете в София

Органите на реда призоваха гражданите да си останат вкъщи, да ограничат излизанията от дома и да пътуват, само ако е спешно.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5129  Дават два дни на пловдивчани да си напазаруват за Великден Дават два дни на пловдивчани да си напазаруват за Великден  В Бургас ще започват проучвания по метода на пуловете В Бургас ще започват проучвания по метода на пуловете  В китайския град Харбин вкараха 28-дневна карантина поради импортирани случаи на COVID-19 В китайския град Харбин вкараха 28-дневна карантина поради импортирани случаи на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР