Преговарящият за Брекзит от името на Европейския съюз Мишел Барние

...
Преговарящият за Брекзит от името на Европейския съюз Мишел Барние
Коментари Харесай

Главният преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние се върна на работа след заразата с COVID-19

Преговарящият за Брекзит от името на Европейския съюз Мишел Барние обяви днес в Туитър, че се връща на работа почти четири седмици, след като обяви, че се е заразил с COVID-19, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5405
Барние публикува своя снимка с екипа си в офиса си в Брюксел и съобщи, че подготвя утрешна видеоконференция с британския си колега Дейвид Фрост.

Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възстановяване!

Предстои двете страни да обсъдят графика на преговорите за търговско споразумение между ЕС и Великобритания, която по-рано тази година напусна общността. След избухването на световната епидемия от коронавирус преговорите бяха спрени.

През преходния период до края на годината, договорен между Брюксел и Лондон, на практика няма да се промени почти нищо. Ако двете страни не успеят да се договорят дотогава, има риск търговията да бъде затруднена от митнически задължения, по-щателни проверки на стоки и други препятствия. Асоциацията на германските търговско-промишлени камари (Deutscher Industrie- und Handelskammertag, DIHK) отново отправи призив за удължаване на преходния период, което до момента Лондон отхвърля.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Според проучване на DIHK, 58 процента от фирмите се опасяват от влошаване на бизнес връзките с Великобритания тази година. Компаниите ще бъдат обременени и с непредвидим Брекзит, освен с вредите от коронавируса, предупреди организацията на германските работодатели.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5405  Лекари приветстваха хората, които съблюдават ограниченията Лекари приветстваха хората, които съблюдават ограниченията  Чехия се готви за последователно отваряне на магазините и заведенията за хранене Чехия се готви за последователно отваряне на магазините и заведенията за хранене  Починалите от ковид във Франция станаха 15 729 Починалите от ковид във Франция станаха 15 729
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР