Подкрепям всичко, което е в рамките на правилата, включително и

...
Подкрепям всичко, което е в рамките на правилата, включително и
Коментари Харесай

Министър Желязков с горещ коментар за БДЖ, планът "Макрон" и БСП

Подкрепям всичко, което е в рамките на правилата, включително и протестите на превозвачите. Не сме сами в своето отрицание към общия подход. Полша, Унгария и Литва категорично са с България срещу плана " Макрон ". Излезнахме с обща декларация, други държави също са против пакет " Мобилност ". Това заяви транспортният министър Росен Желязков в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия.
" Няма по естествено от това да се правят експертизи на даден път. Никой не е срещу инициативата на БСП. Обвързвам го с темата за изборите. Ако " мирише " на избори, се активизират теми, на които никой реално не реагира остро ", каза още министърът по повод искането от страна на БСП за експертиза на асфалта на пътя край Своге.
" За 4 години България е увеличила множество пъти брутния си вътрешен продукт. Това показва, че икономиката работи, въпреки че опозицията твърди друго ", допълни Желязков.
" Влагаме в БДЖ много средства, но има и сериозно изтичане. 90 % от обществените поръчки на БДЖ се провалят. Причините са много, но и недоверието е основно. Държавата, на този етап, няма вариант на приватизация ", завърши Росен Желязков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР