Пиян бандит, заплашил роднини с убийство и потрошил партулка, бе

...
Пиян бандит, заплашил роднини с убийство и потрошил партулка, бе
Коментари Харесай

Наско се върна от гурбет, напи се като животно и спретна истински екшън в Монтанско

Пиян бандит, заплашил роднини с убийство и потрошил партулка, бе наказан от магистратите в районния съд в Лом с глоба от 1 000 лева. Екшънът се разиграл на 14 август миналата година в монтанското село Медковец.

Около 20 часа местният жител Милко С. е потърсил помощ в полицейския участък.Той разказал на органите на реда, че в дома му се събрали роднини и е възникнал скандал. Един от гостите му - 35-годишният Наско Н. от Нова Загора, който се върнал от гурбет във Франция, в явно нетрезво състояние започнал да се кара с хора от компанията. Пияният мъж скочил на бой и почнал да им отправя закани за убийство, пише bulnews.bg.

На мястото веднага отишли служители на реда със служебен автомобил „ Опел Астра “. На улицата пред дома полицаите срещнали пияния гост, който се държал агресивно.

При извършване на проверка за установяване на самоличността му скандалджията без повод и причина ударил с юмрук в предното панорамно стъкло на патрулката. От удара са причинени пукнатини на стъклото в горната част и е повредено огледалото за обратно виждане. Пияният мъж посегнал да удари и един от униформените, който се опитвал да му сложи белезници.

Ченгетата използвали физическа сила и помощни средства, за да задържат побойника, който е криминално проявен. С големи усилия солидно пияният Наско бил задържан в ареста за 24 часа, където с влизането започнал да повръща навсякъде.

За действията си Наско, който е с множество криминални регистрации и е осъждан, е наказан да плати солената глоба в полза на държавата и разноските по делото.

Определението е окончателно и не подлежи на жалба или протест.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР