Певицата и бизнесдама Глория Естефан разкри, че е прекарала по-голямата

...
Певицата и бизнесдама Глория Естефан разкри, че е прекарала по-голямата
Коментари Харесай

Певицата Глория Естефан е прекарала Ковид-19

Певицата и бизнесдама Глория Естефан разкри, че е прекарала по-голямата част от ноември в изолация, след като е дала положителен резултат за COVID-19 няколко дни, след като е вечеряла в ресторант в района на Маями, предаде Асошиейтед прес.

Шестдесет и три годишната Естефан споделя, че е имала късмет, понасяйки само " малко кашлица " и обезводняване, след като е загубила обонянието и вкуса си, както и че два пъти е дала отрицателен резултат, откакто се е възстановява, предава БТА.

Във видео, качено в Инстаграм, родената в Куба певица разкрива, че се е заразила, въпреки че стриктно е спазвала протоколите за обществено здраве.

Глория Естефан допуска, че е прихванала заразата от почитател, който не е носил маска. Въпросният фен я е потупал по рамото и се е приближил твърде много, за да разговаря с нея, докато е вечеряла навън с трима членове на семейството си.

" Имах голям късмет, но просто исках да споделя с вас, че бях в изолация, след като един ден вечерях навън и ме доближи човек, който не носеше маска. Опитах се да сдържа дъха си, докато той ми говореше, но явно въпреки това се е случило нещо ", разказва Естефан.

Певицата е разбрала, че се е заразила, след като е загубила вкуса си в началото на ноември. Глория Естефан след това е прекарала две седмици в пълна изолация на втория етаж в дома си. Тя приписва факта, че се е разминала с най-тежките последствия на болестта на приема на витамини и на вероятно ниския вирусен товар на човека, който я е заразил.

" Страхът беше най-големият ми проблем. Трябва обаче да се отърсим от него и да правим всичко възможно, за да поддържаме имунната си система възможно най-здрава ", казва Глория Естефан.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16161  Може ли имунизацията да постави завършек на Коронавирус пандемията? Може ли имунизацията да постави завършек на Коронавирус пандемията?  Черен Коронавирус връх означи през днешния ден Румъния Черен Коронавирус връх означи през днешния ден Румъния  Гърция удължи локдауна до 14 декември Гърция удължи локдауна до 14 декември
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР