Паспортът за ваксиниране да е медицински документ, а не за

...
Паспортът за ваксиниране да е медицински документ, а не за
Коментари Харесай

Евролидери: Паспортът за ваксиниране да е медицински документ

Паспортът за ваксиниране да е медицински документ, а не за пътуване на този етап. Това са заявили част от европейските лидери на провеждащата се видеоконференция, посветена на отговора на COVID-19.

Информиран източник уточни, че досега са се изказали 12 от тях, както и върховният представител по външната политика Жозеп Борел, съобщава БНР.

Лидерите са подчертали, че остават много въпроси за прозрачността и графика за доставка на различните ваксини. По повод ограничителните мерки те са заявили, че границите трябва да останат отворени, но са призовали за ограничаване на пътуванията, които не са от първостепенно значение.

Видеоконференцията продължава и в момента.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18655  Отмениха карнавала в Рио Отмениха карнавала в Рио  За невъобразим растеж на болестта предизвести водещ академик, предсказал пандемията през 2017 година За невъобразим растеж на болестта предизвести водещ академик, предсказал пандемията през 2017 година  Израел ще издава Израел ще издава " зелени пропуски " на имунизираните лица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР