Още 11 пациенти, заразени с коронавирус, починаха в Москва през

...
Още 11 пациенти, заразени с коронавирус, починаха в Москва през
Коментари Харесай

11 жертви на COVID-19 в Москва през последното денонощие

Още 11 пациенти, заразени с коронавирус, починаха в Москва през последното денонощие, с което общият брой на жертвите на COVID-19 в руската столица достигна 106, съобщи ТАСС, като се позовава на оперативния щаб за контрол и мониторинг на ситуацията с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5407
Починалите са на възраст от 48 до 86 години, всички са имали съпътстващи заболявания като хипертония, хроничен хепатит С, диабет. Трима са страдали от хроничен бронхит, уточниха в щаба. Там напомниха за необходимостта от строго спазване на режима на самоизолация от възрастните хора и лицата с хронични заболявания. До 1 май всички жители на столицата независимо от възрастта не трябва да напускат домовете си. Тези мерки са предприети с цел да се намали предвижването на гражданите из града.

От 13 до 19 април в Москва действат редица забрани и ограничения. Временно е ограничена или прекратена работата на повечето градски организации с изключение на органите на държавната власт, медицинските организации, предприятията от хранително-вкусовата и медицинската промишленост, производителите на средствата за индивидуална защита, ключовите предприятия от отбранителния комплекс, космоса, атомната промишленост и критично важната инфраструктура, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5407  Съединени американски щати желаят радикални промени в Световната здравна организация Съединени американски щати желаят радикални промени в Световната здравна организация  Главният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние се върна на работа след болестта с COVID-19 Главният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние се върна на работа след болестта с COVID-19  Лекари приветстваха хората, които съблюдават ограниченията Лекари приветстваха хората, които съблюдават ограниченията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР