Още един мъж с положителна проба за коронавирус почина в

...
Още един мъж с положителна проба за коронавирус почина в
Коментари Харесай

Почина още един от заразените с COVID-19 от Дома за стари хора в Гара Орешец

Още един мъж с положителна проба за коронавирус почина в Дома за стари хора във видинското село Гара Орешец.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6799
Общият брой на заразените там е 15, трима от които са служители.

Почина един от заразените с COVID-19 от Дома за стари хора в Гара Орешец

Мъжът е втория починал за последните два дни. Той е на 73 години. Бил е настанен във видинската болница предаде Нова телевизия.

Именно този мъж беше заразен в Отделението по неврология в лечебното заведение и след това върнат в дома, където покрай него се заразиха и останалите домуващи и персонал. Мъжът е имал и няколко съпътстващи заболявания и тежък инсулт.

Междувременно във Видин се увеличава и броят на заразените медици. Те вече са 37.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6799  Марта Вачкова и Владо Пенев занесоха шлемове на медиците от ВМА Марта Вачкова и Владо Пенев занесоха шлемове на медиците от ВМА  Близо 30 000 турски жители са под карантина, откакто са се върнали от чужбина Близо 30 000 турски жители са под карантина, откакто са се върнали от чужбина  Отново всеобщо пътешестване преди почивните дни. Novini.bg ревизира трафика по Автомагистрала Отново всеобщо пътешестване преди почивните дни. Novini.bg ревизира трафика по Автомагистрала " Тракия " и Автомагистрала " Хемус "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР