Още един излекуван от COVID-19 регистрираха във Великотърновска област. Това

...
Още един излекуван от COVID-19 регистрираха във Великотърновска област. Това
Коментари Харесай

Във Великотърновска област изписаха още един излекуван от COVID-19

Още един излекуван от COVID-19 регистрираха във Великотърновска област. Това потвърдиха за ``Фокус`` от Областна администрация в старата столица.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5962
От там уточниха, че по-рано днес от МБАЛ ``Свети Иван Рилски`` - Горна Оряховица беше изписана 61-годишната пациентката, която беше приета на 10 април с положителна проба за коронавирус. Жената е била с клинично подобряване, направена ѝ е една пробра, която е била отрицателна.

Изписаха първия пациент в Панагюрище с доказана инфекция COVID-19

През следващите 28 дни тя ще остане под домашна изолация и ще бъде наблюдавана от личния си лекар. След изтичането на карантината ще ѝ бъде направен още един тест.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5962  Общият брой на инфектираните с ковид в Турция доближи 95 591 души Общият брой на инфектираните с ковид в Турция доближи 95 591 души  Само 6 дни има нарастване на хората под карантина в Ямболско Само 6 дни има нарастване на хората под карантина в Ямболско  Д-р Цветеслава Гълъбова разкри може ли да има повишение на депресиите поради изолацията Д-р Цветеслава Гълъбова разкри може ли да има повишение на депресиите поради изолацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР