От 15 май в Москва започва масов скрининг за новия

...
От 15 май в Москва започва масов скрининг за новия
Коментари Харесай

Започва масов скрининг в Москва за коронавируса

От 15 май в Москва започва масов скрининг за новия коронавирус, като на гражданите се предлага да си направят тест за наличие на антитела по нов метод. Това съобщи в своя блог кметът на руската столица Сергей Собянин, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7972
Русия отрече информациите, че занижава реалния брой починали от COVID-19

" За извършване на тестове правителството на Москва е разположило автоматични анализатори на кръвта за откриване на антитела за коронавирус по метода ИФА (имуноферментен анализ). Към края на май общият капацитет на градската система за правене на ИФА-тестове ще надвиши 200 000 анализа за денонощие. Това позволява още от 15 май да започнем реализирането на тестовата програма - масово и безплатно ", написа кметът.

Междувременно руският министър на науката и висшето образование Валерий Фалков се възстанови след прекаран COVID-19, съобщи днес по време на съвещание чрез видеоконферентна връзка с участието на самия министър и други висши служители руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През. По думите на президента останалите членове на кабинета, заразени с коронавируса, също се възстановяват.

По-рано с новия вирус бяха диагностицирани премиерът Михаил Мишустин, министърът на строителството Владимир Якушев, министърът на културата Олга Любимова и говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. Мишустин от 30 април е в болница, като лекарите отбелязват положителна динамика в неговото състояние. Любимова вече се е върнала на работа, а Якушев е изписан за домашно лечение.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7972  Със заповед - Ананиев позволи лекуването на пациенти с COVID-19 с два лекарствени продукта Със заповед - Ананиев позволи лекуването на пациенти с COVID-19 с два лекарствени продукта  Преболедувалите COVID-19 може да носят вируса още време без признаци Преболедувалите COVID-19 може да носят вируса още време без признаци  Съдят мъж, нарушил карантината си в Дупница Съдят мъж, нарушил карантината си в Дупница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР