От направените досега 346 теста за коронавирус на работещите в

...
От направените досега 346 теста за коронавирус на работещите в
Коментари Харесай

Нито един тест за COVID-19 на работещите в 16 училища в Ямболска област не е положителен

От направените досега 346 теста за коронавирус на работещите в 16 училища в Ямболска област нито един не се е оказал положителен, съобщи за БТА д-р Радостина Калчева от Регионалната здравна инспекция.

Сега желаещи да се ваксинират в системата на образованието са 316 учители и 44 души непедагогически персонал.

На всички, изразили желание да се ваксинират, в Дома за стари хора в Ямбол - 35 потребители и 16 души персонал, вече е поставена първата доза от ваксината " Пфайзер-Бионтек ".

Междувременно желание за ваксиниране са изявили и други домуващи и хора от персонала. Те ще получат първата доза от препарата през следващата седмица, заедно с обитателите на други осем обществени и два частни дома за стари хора в Ямболска област.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19004  Европейски Съюз открива опция за възбрана на износа на ваксини Европейски Съюз открива опция за възбрана на износа на ваксини  Ердоган: Турция е на трето място в света по създаване на планове за ваксини Ердоган: Турция е на трето място в света по създаване на планове за ваксини  Откриха патоген от 2010 година, който съответствува 92,6 % с вируса на COVID-19 Откриха патоген от 2010 година, който съответствува 92,6 % с вируса на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР