Отменя се традиционната новогодишна заря при Бранденбургската врата в Берлин,

...
Отменя се традиционната новогодишна заря при Бранденбургската врата в Берлин,
Коментари Харесай

Тази година няма да се състои новогодишната заря при Бранденбургската врата в Берлин

Отменя се традиционната новогодишна заря при Бранденбургската врата в Берлин, съобщи днес обществената телевизия ZDF, организатор на шоуто " Добре дошла 2021 г. ", предаде БТА, цитирайки ДПА.

Новогодишното тържество обикновено привлича стотици хиляди хора, но тази година заради пандемията то ще бъде без публика.

Не става ясно защо телевизията е отменила зарята. Тази година е строго забранена продажбата на пиротехнически средства за широката общественост.
При все това службата за пожарна безопасност в Берлин се готви за натоварена нощ. " Разбира се, очакваме да е по-спокойно от обичайното, но все пак няма как да го предвидим ", каза неин говорител днес.

В неделя полицията разби таен канал за продажба на пиротехнически средства в Берлин.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17485  Над 1 000 към този момент са медиците в страната, които са се ваксинирали против COVID-19 Над 1 000 към този момент са медиците в страната, които са се ваксинирали против COVID-19  Рекорден брой новозаразени с ковид в Кипър за денонощие Рекорден брой новозаразени с ковид в Кипър за денонощие  Испания ще прави указател на хората, които няма да се имунизират против COVID-19 Испания ще прави указател на хората, които няма да се имунизират против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР