От Общинското ръководство на ГЕРБ – Дупница подкрепиха кампанията по

...
От Общинското ръководство на ГЕРБ – Дупница подкрепиха кампанията по
Коментари Харесай

ГЕРБ – Дупница дари средства на Общинската болница в града

От Общинското ръководство на ГЕРБ – Дупница подкрепиха кампанията по набиране на средства за Общинската болница в града. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4348
Координаторът на партията Ивайло Константинов дари лични средства на Многопрофилната болница за активно лечение „ Св. Иван Рилски “. Дарението към здравното заведение в Дупница ще се използва за закупуване на респираторен апарат за интензивно лечение, който да послужи и за лечение на болни от коронавирус.

Областната организация на ГЕРБ-Благоевград със серия от дарителски кампании

Дарение към МБАЛ „ Св. Иван Рилски “, в която се лекуват пациенти от няколко общини в област Кюстендил, направи и общинският съветник Емил Гущеров.

Той дари една своя месечна заплата като представител на местната власт в ОбС – Дупница. Гущеров осигури също и дезинфектанти за персонала на лечебното заведение.

В кампанията по набиране на средства в борбата с коронавируса се включи и общинският съветник от ГЕРБ Димитър Крекманов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4348  Тийнейджъри хванати в нарушаване на противоепидемичните ограничения Тийнейджъри хванати в нарушаване на противоепидемичните ограничения  Австрия ще стартира да облекчава карантинните ограничения от идната седмица Австрия ще стартира да облекчава карантинните ограничения от идната седмица  Извънредно състояние в Токио и още шест префектури в Япония поради ковид Извънредно състояние в Токио и още шест префектури в Япония поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР