Ограничава се достъпът на журналисти до сградите на Народното събрание.

...
Ограничава се достъпът на журналисти до сградите на Народното събрание.
Коментари Харесай

Достъпът на журналисти до сградите на Народното събрание се ограничава

Ограничава се достъпът на журналисти до сградите на Народното събрание. Това е решил днес сутринта Председателският съвет на парламента.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3564
Заседанията на комисията по бюджет няма да се състоят днес, както и насроченото за утре извънредно заседание на депутатите. На него те трябваше да гласуват актуализация на републиканския бюджет за тази година, както и промени в закона за енергетиката заради намаляване цените на газа.

Депутат заразен с COVID-19

Утре, след като излязат пробите на депутатите за COVID-19, отново ще се събере Председателският съвет, за да се реши как да се действа в ситуацията с оглед на законовите промени, които трябва да бъдат гласувани от НС, предаде БТА.

Късно снощи председателят на парламента Цвета Караянчева обяви, че депутатът от ДПС Хасан Адемов е с положителна проба за коронавирус.

Утре ще бъдат тествани и служители от администрацията на парламента. Тестовете се правят в две столични болници.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3564  Габровец наруши карантината си Габровец наруши карантината си  Първата пациентка с ковид в Пазарджишка област е изписана от болничното заведение Първата пациентка с ковид в Пазарджишка област е изписана от болничното заведение  Съединени американски щати чакат пика на пандемията Съединени американски щати чакат пика на пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР