Най-малко 826 нови случая на заразени с коронавирус са регистрирани

...
Най-малко 826 нови случая на заразени с коронавирус са регистрирани
Коментари Харесай

В Япония продължава да нараства броят на заразените с COVID-19

Най-малко 826 нови случая на заразени с коронавирус са регистрирани в Япония за изминалото денонощие. Така общият им брой, включително и на пътниците и екипажа от круизния кораб Даймънд принсес (Diamond Princess), превиши 31 000. Това сочат публикуваните днес данни на министерството на здравеопазването, труда и благосъстоянието на Япония, цитирани от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10841
Токио, където през миналото денонощие е имало най-малко 239 потвърдени проби за COVID-19, продължава да бъде основното огнище на разпространение на новия коронавирус. Значително засилване на броя на заразени има и в префектурите Осака (141), Фукуока (90) и Айти (80).

В Токио са установени над 300 случая на коронавируса за 24 часа

Общият брой на смъртните случаи, предизвикани от усложнения от COVID-19 в цялата страна, е 1011, като през миналото денонощие са починали два души.

Оздравелите в страната са близо 22 400, а 66 пациенти продължават да са в тежко състояние и са настанени в реанимации.

Въпреки продължаващото увеличение на новите случаи на COVID-19 местните власти подчертават, че не планират да върнат режима на извънредно положение в страната, отбелязва ТАСС, цитирана от БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10841  Американска компания получи близо 500 млн. $ от държавното управление за създаването на ваксина против ковид Американска компания получи близо 500 млн. $ от държавното управление за създаването на ваксина против ковид  Новите случаи на ковид в област Силистра са в Дулово Новите случаи на ковид в област Силистра са в Дулово  Проф. Витанов: До декември броят на инфектираните с ковид у нас може да надвиши 100 000 Проф. Витанов: До декември броят на инфектираните с ковид у нас може да надвиши 100 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР