Най-малко 112 нови заразени с коронавируса са регистрирани в Армения

...
Най-малко 112 нови заразени с коронавируса са регистрирани в Армения
Коментари Харесай

Нови 112 заразени с коронавируса в Армения за денонощие

Най-малко 112 нови заразени с коронавируса са регистрирани в Армения за последното денонощие и общият им брой става 2619. Това съобщи днес пресслужбата на министерството на здравеопазването в Ереван, предаде ТАСС. Броят на оздравелите възлиза на 1111.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7216
За последните 24 часа от COVID-19 - респираторното заболяване, което причинява новият коронавирус - е починала една 65-годишна жена със съпътстващи хронични болести. С нея броят на смъртните случаи в Армения става 40. Около 1500 граждани са под карантина.

Отмениха зрелостните изпити в училищата в Армения заради коронавируса

От вчера в страната бяха отслабени ограничителните мерки, въведени срещу разпространението на заразата. Вече е разрешено свободното придвижване на хора, възобновяват се някои икономически дейности и са отварят кафенетата и ресторантите на открито.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7216  Броят на инфектираните с новия ковид в Русия надвиши 155 000 Броят на инфектираните с новия ковид в Русия надвиши 155 000  СЗО предизвести за потреблението на билки против COVID-19 СЗО предизвести за потреблението на билки против COVID-19  Една четвърт от британците са в насилствен отпуск поради COVID-19 Една четвърт от британците са в насилствен отпуск поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР