Най-важният извод, който трябва да си извади Европа, е как

...
Най-важният извод, който трябва да си извади Европа, е как
Коментари Харесай

Джамбазки разкри как ще се справим с коронавируса: Трябва да затворим гетата и да отворим парковете

Най-важният извод, който трябва да си извади Европа, е как да брани заедно своите граници, защото един малък вирус успя да пребори този голям конгломерат. Като отмине пандемията, ще трябва да мислим за реформи в ЕС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5831
Това каза в предаването " Беновска пита " по Канал 3 евродепутатът Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ ВМРО –. " Аз нямам обяснение защо беше приет пакета " Мобилност ". В момента българските шофьори спасяват живота на западноевропейците. Във всички болници в Западна Европа лекарствата и маските се доставят от български камиони. Българските шофьори спасяват човешки животи. А тези наши западни партньори, приеха пакет " Мобилност " и по този начин ще отнемат работните места на нашите шофьори. В момента пакет " Мобилност " все още не действа и всички западноевропейски правителства молят нашите шофьори да не се прибират до България, да не правят почивки на 12 часа и да спят в кабините, за да доставят животоспасяващи лекарства и предпазни средства. Това ми изглежда лицемерно ", заяви Джамбазки.

Джамбазки пита Шарл Мишел дали не го е срам: Оставихте без хляб над 250 хил. българи

Той коментира и темата за ромските махали в България и напрежението, което избухна преди два дни във " Факултета ". " Този вирус убива най-вече хората, които живеят без да спазват правила, без да спазват изолация и хората, които си правят каквото си поискат. Аз съм го заявил ясно - трябва да има пълно затваряне на циганските гета и пълна свобода свобода за хората, които са дисциплиниирани. Трябва да затворим гетата и да отворим парковете ", обяви Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ ВМРО –.

Джамбазки коментира протеста във " Факултета " и поиска повече свобода за съвестните граждани


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5831  Китайските управляващи проверяват зам.-министър за Китайските управляващи проверяват зам.-министър за " съществени нарушавания на дисциплината и закона "  Психичните последствия за здравето по време на изолацията безпокоят експертите Психичните последствия за здравето по време на изолацията безпокоят експертите  Нови данни за разпространяването на ковид в Дания, Холандия и Швеция Нови данни за разпространяването на ковид в Дания, Холандия и Швеция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР