Министърът на образованието Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на

...
Министърът на образованието Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на
Коментари Харесай

Децата се връщат в ясли и градини, свършва онлайн обучението на малките ученици

Министърът на образованието Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 обяви на брифинг в Министерски съвет, че от 4 януари ще отворят училищата и детските градини. Така се отхлабват малко мерките с малките деца, децата в предучилищна възраст и с учениците от 1 до 4 клас.

" В момента разумното е учениците от 5 до 12 клас да останат поне още седмица на обучение в електронна среда ", съобщи още той.

При малките деца е задължително родителите да участват в обучението на децата, а не всички могат, напомни той и поясни, че не е добре малките ученици да стоят дълго време пред електронните устройства.

Очаквайте подробности!
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16888  Кметът на Харков е умрял от COVID-19 Кметът на Харков е умрял от COVID-19  Сърбия подготвена да създава ваксина срещу ковид взаимно с Русия Сърбия подготвена да създава ваксина срещу ковид взаимно с Русия  Алибегов: Със затворени заведения и фитнеси няма да преборим епидемията Алибегов: Със затворени заведения и фитнеси няма да преборим епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР