Министърът на ветераните от войната в босненската Мюсюлманско-хърватска федерация Салко

...
Министърът на ветераните от войната в босненската Мюсюлманско-хърватска федерация Салко
Коментари Харесай

Почина босненски министър, заразен с COVID-19

Министърът на ветераните от войната в босненската Мюсюлманско-хърватска федерация Салко Вукваревич е починал днес в клиниката за белодробни болести на Клиничния център на Университета в Сараево, съобщи Танюг, позовавайки се на портала Кликс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10938
Преди десетина дни Букваревич бе настанен в болница след като бе потвърдено, че е позитивен на новия коронавирус. Здравословното му състояние се влоши в понеделник, а предишните дни бе на терапия с кислород заради силна двустранна пневмония. Вчера следобед той е бил поставен на респиратор, предаде БТА.

Босна и Херцеговина отново с рекорден брой новозаразени с коронавирус

Букваревич бе министър по въпросите на ветераните от войната в правителството на Федерацията Босна и Херцеговина от 2015 г.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10938  Япония за първи път записва над 1000 случая на ковид за един ден Япония за първи път записва над 1000 случая на ковид за един ден  Германия: Ваксина против COVID-19 може да бъде подготвена доникъде на 2021 година Германия: Ваксина против COVID-19 може да бъде подготвена доникъде на 2021 година  Броят на инфектираните с ковид в Полша надвиши 44 хиляди Броят на инфектираните с ковид в Полша надвиши 44 хиляди
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР