Мерките на банките за отсрочване на кредитите до шест месеца

...
Мерките на банките за отсрочване на кредитите до шест месеца
Коментари Харесай

Финансист коментира мерките на банките за отсрочване на кредитите

Мерките на банките за отсрочване на кредитите до шест месеца са изключително навременни, заяви в интервю за бТВ финансистът ко Левон Хампарцумян.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5182
Мерките са направени за изключително добросъвестни клиенти на банките, а не за тези, които са били в затруднено положение и преди здравната криза.

БНБ разреши на банките да отсрочват кредитите

„ Както медиците си купуват време да смекчат пандемията, така действат и банките “, заяви той и напомни, че в цяла Европа се прави това, макар и там да са по-големи.

Хампарцумян заяви, че не може да каже дали са по-добри или по-лоши мерките на родните банки в сравнение с тези в Европа.

На въпрос какви съвети би дал, той отговори, че няма рецепта и посъветва всеки един да говори с банката си. „ В момента сме във фаза на диалог, купуване на време и отлагане на решения, докато се проясни всичко “, каза финансистът и добави „ Светът няма да изчезне “.

Относно това дали е добър ход кандидатстването на България за чакалнята в еврозоната, Левон Хампарцумян заяви, че приветства решението на управлението.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5182  Д-р Асен Меджидиев: Видяха се положителните резултати от въведените ограничения

Д-р Асен Меджидиев: Видяха се положителните резултати от въведените ограничения  Проф. Асен Балтов: 5-ма заболели oт COVID-19 са интубирани към този момент 25 дни, това не е грип!

Проф. Асен Балтов: 5-ма заболели oт COVID-19 са интубирани към този момент 25 дни, това не е грип!  Мъж на 38 години, без съпътстващи болести, е умрял от COVID-19

Мъж на 38 години, без съпътстващи болести, е умрял от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР