Магазините, които търгуват с тъкани, конци и стоки, свързани с

...
Магазините, които търгуват с тъкани, конци и стоки, свързани с
Коментари Харесай

Франция отвори текстилните магазини, за да гарантира производството на маски

Магазините, които търгуват с тъкани, конци и стоки, свързани с шивачеството, от днес имат право да възобновят работа. Това се прави, за да могат французите сами да си приготвят защитни маски у дома. Тази вечер правителството публикува комюнике за решението си, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6235
С указ на правителството от днес се отварят магазините за тъкани и специализирани шивашки материали. Това ще позволи на всеки, който пожелае в страната ни да си направи маска, посочва държавният секретар към министъра на икономиката и финансите г-жа Аниес Пание-Рюнаше.

Франция ограничи продажбата на никотиновите лепенки

Премиерът Едуар Филип съобщи миналата седмица, че носенето на маски в обществения транспорт може да стане задължително от 11 май, когато се очаква да бъдат обявени облекчения на ограниченията, въведени в борбата срещу пандемията от новия коронавирус, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6235  Генералното консулство на Турция в Бургас е дарило защитни дрехи за Сливен Генералното консулство на Турция в Бургас е дарило защитни дрехи за Сливен  Растат случаите на заболели от COVID-19 в Сливен Растат случаите на заболели от COVID-19 в Сливен  Русия пред риск от дефицит на болнични кревати Русия пред риск от дефицит на болнични кревати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР