МБАЛ Св. Пантелеймон в Ямбол изписа последните 6 пациенти с

...
МБАЛ Св. Пантелеймон в Ямбол изписа последните 6 пациенти с
Коментари Харесай

МБАЛ Св. Пантелеймон в Ямбол изписа последните пациенти с COVID-19

МБАЛ " Св. Пантелеймон " в Ямбол изписа последните 6 пациенти с COVID-19, съобщи директорът на болницата д-р Панайот Диманов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9095
През изминалото денонощие в болницата е починал мъж на 76 години с пневмония и други придружаващи заболявания, който е бил заразен с коронавирус.

До 18 юни Инфекциозното отделение на ямболската болница е затворено за дезинфекция заради зараза сред част от персонала. През това време болните от COVID-19 се лекуват в частната болница Св. " Йоан Рилски " в Ямбол.

На този етап там има само един пациент с доказана положителна проба, очакват се резултатите на други настанени със симптоми на коронавирус.

През изминалото денонощие в Ямболска област има една положителна проба, с което случаите на COVID-19 в региона станаха 164.

Ръстът на заразени с COVID-19 продължава. Нови 79 случая има за 24 часа
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9095  Върховен арбитър в Бразилия: Болсонаро да не крие данните за COVID-19 в страната! Върховен арбитър в Бразилия: Болсонаро да не крие данните за COVID-19 в страната!  Удължават с 15 дни изключителната епидемиологична конюнктура Удължават с 15 дни изключителната епидемиологична конюнктура  " Файненшъл таймс ": COVID-19 подхранва чувството за неправда у чернокожите в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР