Литовското правителство днес удължи срока на карантината в страната до

...
Литовското правителство днес удължи срока на карантината в страната до
Коментари Харесай

Литва удължава карантината заради ръст на новите случаи на COVID-19

Литовското правителство днес удължи срока на карантината в страната до 17 декември, когато се очаква да встъпи в длъжност новото правителство, на фона на нарастване на случаите на заразяване с коронавирус, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Литовското правителство заяви, че карантината е стабилизирала броя на новите случаи на около 11 000 на седмица, което е два пъти повече в сравнение с първата седмица на ноември, когато беше обявена триседмична карантина.

" Разпространението донякъде се забавя, но ситуацията остава наистина сериозна ", каза по време на предавано по телевизията съвещание на правителството министърът на здравеопазването Аурелиюс Верига.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15702  Психолози в Бургас съветват по телефона за душевен проблеми поради COVID-19 Психолози в Бургас съветват по телефона за душевен проблеми поради COVID-19  Симеонов извика РЗИ поради Павел Шопов Симеонов извика РЗИ поради Павел Шопов  Белгия е подготвена да купи над 20 млн. дози ваксина против COVID-19 Белгия е подготвена да купи над 20 млн. дози ваксина против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР