Къде другаде, ако не у нас крадецът вика дръжте крадеца

...
Къде другаде, ако не у нас крадецът вика дръжте крадеца
Коментари Харесай

Това държава ли е?! В дяволското огледало и обикновените крадци у нас се виждат като супергерои

Къде другаде, ако не у нас крадецът вика дръжте крадеца в опитите си да замете следите.
Няма как по друг начин да опишем „ епичната “ сага на оръжейния търговец Емилиян Гебрев да открадне „ Дунарит “. И то пред погледа на държавните институции и цялото общество, отбелязва в актуален коментар " Монитор ".


Това, че България е държава на абсурдите, едва ли вече изненадва някого. Та къде другаде може да се случи, кражбата на цял завод да не е престъпление. И крадецът да не е в затвора, а да дефилира по телевизионните студия и убедено да разказва за грабежа, все едно е извършил подвиг.

Къде другаде дезориентацията е толкова фрапираща, че на крадеца му ръкопляскат, а държавата хулят, защото му пречила да разполага спокойно с откраднатото. Къде другаде крадците се превръщат в жертви на прокуратурата, запорите на антикорупционния орган не означават нищо, а медиите създават чудовищни манипулации, вместо да търсят истината и да бъдат обективни. Къде другаде, ако не у нас - в държавата на абсурдите, където всичко може да се случи, а стереотипите са обърнати наопаки.

Как тези абсурди се виждат като на длан в кражбата на " Дунарит " от Цветан Василев и Емилиян Гебрев четете в " Монитор "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР